Перейти до основного вмісту


У НОВОЯВОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЯТЬ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК 


Сьогодні, 10 серпня, міський голова Володимир Мацелюх спільно керівництвом міськради та депутатами обговорили концепцію створення індустріального парку на території Новояворівської громади.

«Створення індустріального парку сприяє входженню до громади передових технологій, завдяки чому створюються нові робочі місця і зростають надходження до бюджету. Тому наше завдання підтримати цю ініціативу та надалі сприяти покращенню індустріального комфорту Новояворівської громади», - зазначає Володимир Мацелюх.

Розміщенням виробництва на майбутньому об’єкті вже зацікавилася компанія «Tewes Bis» (Республіка Польща), тому, у рамках сьогоднішньої зустрічі, віцепрезидент компанії Рафал Анджеєвський презентував проєкт будівництва молочного заводу на території індустріального парку, акцентуючи увагу на реалізації подібних успішних проєктів в Україні та країнах Європи.

Компанія ТОВ Tewes Bis є підприємством, що спеціалізуються у виробництві машин, пристроїв і повних технологічних ліній для харчової промисловості, а особливо для молочної галузі.













Джерело інформації:








Коментарі