Перейти до основного вмісту


У ГО «ГОСТИНЕЦЬ» ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ МОЛОДІ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ КОМАНДИ З РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ «РУХ МОЛОДІЖНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ»


У ГО «Гостинець» відбулась дуже тепла зустріч молоді Новояворівської команди з реалізації проекту «Рух молодіжних банків України». Встигли спроектувати заходи із втілення нового проекту по облаштуванню велопарковки, обговорили пропозиції щодо збору ресурсів для реалізації проекту, запланували нову навчальну поїздку Старицької молодіжної команди на зустріч із представниками інших молодіжних банків України. А ще обмінювались враженнями від попередніх поїздок, тішились дизайном від отриманих брендованих футболок та худі, презентаційних матеріалів, і просто гарно провели час. 

Дана діяльність проводиться у рамках проекту «Рух молодіжних банків України: просування культури філантропії та залучення молоді до громадянського суспільства», що відбувається за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства».










«Старицька молодіжна команда разом з ГО «Гостинець» у цікавому проекті «Рух молодіжних банків України». На цій зустрічі ми проектували, обговорювали, планували, обмінювались враженнями... так-так, і гарно провели час. Пишаємось нашою молоддю», - Старицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва.







Джерела інформації:











Коментарі