Перейти до основного вмісту


СВЯТО МЕДУ ТА ЯВОРІВСЬКОЇ ЗАБАВКИ


Сьогодні, у день Преображення Господнього, в дворі Культурно-мистецького центру "Сокіл" м. Яворова відбулось освячення меду, який поступово стає візитівкою міста та улюбленим святом мешканців.

Керівництво району, отець Володимир, який освятив плоди та мешканці міста прибули на свято та відчули атмосферу заходу.

Окрім насиченої та цікавої культурної програми на відвідувачів чекають фестиваль — ярмарок продукції бджільницва з Яворівського району, дегустація меду та медопродуктів від різних виробників, а також майстер-клас з розмальовування Яворівської іграшки.

Організатори свята Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради та Яворівської міської ради.



(продовження 👇)

У четвер, 19 серпня, у м. Яворові відбувся Фестиваль «Свято меду та Яворівської забавки».

Гості свята мали змогу взяти участь у великому ярмарку продукції бджільництва, дегустації меду та медопродуктів.

На фестивалі були присутні майстри пасічної справи оновленого Яворівського району. Святковий ярмарок відвідав голова районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, заступник голови Яворівської міської ради Віталій Денега, який урочисто привітав членів спілки пасічників, організаторів та гостей ярмарки.

Керівництво району нагородили пасічників подяками та цінними подарунками Яворівської райдержадміністрації та районної ради.

У межах фестивалю «Свято меду та Яворівської забавки» хороший настрій усіх охочим дарували найкращі колективи Яворівського району та вихованці студії "Жуки". Окрім того, присутні могли взяти участь майстер-класах з розмальовування Яворівської іграшки.

Свято покликане популяризувати медову тематику, сприяти розвитку локальних пасік, поширенню інформації про користь медопродукту, важливість та почесність професії пасічника.







Джерела інформації:













Коментарі