Перейти до основного вмісту


СЕРПНЕВА ЗУСТРІЧ ОСВІТЯН МОСТИСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ 


27 серпня 2021 року відбулася традиційна серпнева зустріч «Освіта Мостиської територіальної громади у відновленій суверенній Україні: тенденції, виклики, здобутки» керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти Мостиської громади. 

Участь у зустрічі взяли голова Мостиської ТГ Мирослава Пельц, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, заступник голови Яворівської ради Володимир Горбацьо, керівники закладів освіти, духовенство. 

«Висловлюю щиру подяку усім, хто робить свою справу на високому професійному рівні, зацікавлено і творчо. Бажаю всім Вам у новому навчальному році здоровꞌя, миру, успішних та результативних кроків на шляху розвитку освіти громади», - говорить Володимир Дзюнька.

«Дякую за гідну відповідь непростим викликам часу, які  випали на 2020-2021 навчальний рік, пов’язані з вимушеною організацією дистанційного навчання. Та доки триває епідемія захворювання на коронавірусну хворобу, навчання проходитиме за новими умовами. Тож нехай педагоги завжди будуть у творчому пошуку, відчувають впевненість у кращому майбутньому і мають плідні результати від праці в ім’я підростаючих поколінь», - Микола Романюк.

Під час управлінського кластера представниками відділу освіти було обговорено такі питання: «Самоосвіта-крок до професійного та особистого зростання сучасного учителя», «Особливості організації дистанційного навчання у Чернівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Т. Г. Шевченка», «Організація краєзнавчо-туристичної діяльності у Берегівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів», «Здорова дитина-здорова нація». Та методистом відділу освіти Марією Мартин висвітлено питання «Реалізація професійного розвитку у системі неперервної педагогічної освіти».



















Коментарі