Перейти до основного вмісту

 

РЯТУВАЛЬНИКИ ЯВОРІВЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ НА ВОДНИХ ОБ'ЄКТАХ


З метою недопущення загибелі та травмування людей на водних об'єктах 1 серпня надзвичайники провели профілактичний рейд в місцях масового відпочинку мешканців міста Яворів.

Під час заходу громадянам доведено інформацію про перелік визначених місць відпочинку біля води та правила безпечного поводження на воді. Також було звернуто увагу на те, що особливо пильно потрібно слідкувати за дітьми, адже безконтрольні дитячі пустощі у воді можуть закінчитись трагедією. Нагадали також, що купання в нетверезому стані може бути дуже небезпечним – найчастіше саме купання в стані алкогольного сп’яніння стає причиною гибелі на водоймах.

Спілкуючись з відпочивальниками, рятувальники роздали їм пам’ятки та листівки в яких детально викладено правила безпеки під час відпочинку біля водоймищ, щоб люди якомога краще засвоїли ці важливі знання.


Аби застерегти жителів району від необережності під час відпочинку на воді, 1 серпня рятувальники Яворівщини здійснили профілактичний рейд місцями відпочинку громадян в селі Твіржа Яворівського району.

Особливу увагу було приділено місцям не пристосованим для купання та відпочинку, де завжди перебуває чимала кількість відпочивальників.

Спілкуючись з краянами, рятувальники розповіли про вражаючу статистику загибелі людей на водоймах та основні причини трагічних випадків, а також надали рекомендації щодо безпечного перебування на воді. Аби люди краще засвоїли інформацію, кожному вручили тематичні листівки.

Служба порятунку Яворівщини вкотре звертається до громадян з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки під час відпочинку на воді. Купайтеся лише у пристосованих для цього місцях. Не ризикуйте власним життям!


31 липня надзвичайники Яворівщини провели черговий профілактичний рейд серед місцевих жителів щодо дотримання правил поведінки на воді у літній період в селі Грушів Яворівського району.

Фахівці ДСНС Яворівщини нагадали загальні правила поведінки на водних об’єктах, особливо звернули увагу на купання у спеціально визначених місцях. У ході профілактично-роз’яснювальної роботи рятувальники особливу увагу приділяли батькам та їхнім дітям.

Аби інформація сприймалася ефективніше, рятувальники вручили громадянам профілактичні листівки та пам’ятки попереджувального характеру.


Для запобігання загибелі людей на водних об’єктах 31 липня працівники Яворівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області провели черговий профілактичний рейд з відпочиваючими на водних об‘єктах в селищі міського типу Немирів Яворівського району.

Під час роз’яснювальної роботи надзвичайники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити, аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення. Рятувальники пояснили мешканцям селища, у чому небезпека купання, нагадали про заборону купання у нетверезому стані та поодинці.

Також рятувальники звертали увагу дорослих на постійний нагляд за дітьми у воді, пояснювали, що достатньо лише хвилини, щоб трапилось непоправиме.

Фахівці ДСНС роздали кожному пам’ятки попереджувального характеру з основними правилами безпечного поводження на воді.


З метою запобігання загибелі людей на воді та профілактики порушень правил безпечного поводження на водних об’єктах, 31 липня надзвичайники провели  профілактичний рейд водними об’єктами в селі Годині Яворівського району.

Під час заходу рятувальники нагадали громадянам елементарні правила безпеки під час відпочинку на воді та розповіли, що потрібно та чого не можна робити аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди.

Громадянам під час рейду, фахівці ДСНС вручили листівки із зазначеними правилами безпеки та закликали людей бути обережними під час відпочинку.









Джерело інформації:











Коментарі