Перейти до основного вмісту


«РАЗОМ ДО КУЛЬТУРНИХ ЗМІН В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ТГ! НАША МОЛОДЬ - ЦЕ РУШІЇ ЗМІН!» - НАТАЛІЯ ЛЯЛЮК


«11.08.2021.

Приємно, коли у Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради в гості на конструктивну бесіду завітало керівництво Івано - Франківського ЗЗСО І - ІІІ ступенів імені Івана Франка та учнівське самоврядування - це мегакруті учні, які продукують бомбезні ідеї: «Разом до культурних змін в Івано-Франківській ТГ!!!»

Наша молодь - це рушії змін!

Стільки ідей і планів, щоб гідно і на високому рівні відсвяткувати День Прапора та 30-річчя Незалежності України у нашій громаді.

Якщо маєте автентичну вишиванку чи найулюбленішу, яка вам личить, то обов’язково всім продемонструйте 24 серпня на центральній площі Янова, пишіть під постом (Facebook) ЦІКАВО і вам в приват відпишуть умови.

Якщо ви драйвові, то долучайтеся до нашого молодіжного флешмобу, а ми будемо ще таке «витворяти», пишіть під постом (Facebook) ЦІКАВО й вам у приват відпишуть умови.

Дякую за сьогоднішню зустріч, разом гуртуємо громаду!», - розповідає начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк на своїй сторінці у Facebook.










Джерело інформації:










Коментарі