Перейти до основного вмісту


ПРЕЗЕНТАЦІЯ УКРАЇНОМОВНИХ КОМІКСІВ «КІБОРГИ» В НОВОЯВОРІВСЬКОМУ КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЇ


ГО "Вірні Традиціям" представляє власний авторський проект "Кіборги.Комікс" - особливий формат подачі Історії сучасної україно-російської війни - комікси - засновані на спогадах реальних Захисників Донецького аеропорту.

Чим особливий проект?
  • україномовні комікси, на основі реальних історичних подій;
  • працюють у форматі постійних консультацій і корективів зі сторони учасників подій;
  • до роботи залучені молоді українські художники-графіки;
  • комікси цікаві і дорослим, і дітям;
  • з нами вчитись ЛЕГКО, ШВИДКО і з ЗАДОВОЛЕННЯМ!
На сторінках коміксів ви знайдете:
  • свідчення учасників подій російсько-української війни 2014 - 2015рр.;
  • дотримання точної хронології і тайм кодів;
  • високоякісну графіку та захоплюючий сюжет;
  • справжні позивні та точність локації.
Історія звитяг та штурмів легендарного ДАПу від українських Кіборгів у хронологічному порядку, починаючи від Першого Штурму за Донецьке летовище, - представлена вже десятьма україномовними виданнями та чотирма англомовними аналогами культової серії "Кіборги.Комікс" від ГО "Вірні Традиціям".

До слова, ГО "ВІРНІ ТРАДИЦІЯМ" була заснована військовими, добровольцями та активістами - у 2016 році задля протидії російській агресії насамперед в інформаційному плані. Основною метою є просвітницька діяльність, яка полягає в тому, щоб зберегти спогади бійців АТО у цікавій та доступній формі коміксів. Окрім цього ГО "ВІРНІ ТРАДИЦІЯМ" займається реабілітацією та всесторонньою психологічною підтримкою діючих бійців ЗСУ.



В часі Першого Бою за Донецьке летовище 26 – 31 травня 2014, КОЛИ ПЕРЕВАЖАЮЧІ МІНІМУМ ВЧЕТВЕРО сили московських загарбників та проросійських сепаратистів, захопили новий – працюючий ще на той момент – термінал, Українські спецпризначенці та військові ЗСУ СТАЛИ ЗІ ЗБРОЄЮ В РУКАХ НА ЗАХИСТ стратегічного об’єкту, яким був на той момент найбільший, найсучасніший в Україні аеропорт Донецька.

І вишколені Воїни Українських Сил Спеціальних Операцій дали дуже грамотну та рішучу відсіч озброєному до зубів жорстокому російському ворогу…

І саме в часі найзапекліших протистоянь нашими спецпризначенцями було перехоплено радіоперемовини росіян, які в паніці верещали з даху нового терміналу:

– Да ані бєз броні і касак, в адніх футболках да кєпках ваюют!.

І даже ні аднаво убітава у ніх нєту!..
Ета Кібаргі какієта!!

Так наші українські спецпризначенці стали в ДАПі Кіборгами…

Так народилася безсмертна - відома вже на цілий світ Легенда... Легенда про українських Кіборгів, яка оживає на сторінках  коміксів.





Джерело інформації:











Коментарі