Перейти до основного вмісту


ПРАПОР УКРАЇНИ! РІДНИЙ, ЗАПОВІТНИЙ: 23 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ


Український стяг уособлює минуле, сьогодення і майбутнє нашої країни! Його маємо берегти та шанувати як найвищу національну святиню, під якою український нарід консолідував віковічну ідею про державність та самостійність, свободу та гідність, увібравши в себе нашу багатовікову історію. 

Благородні синій і жовтий - барви ясного неба та пшеничного колосся символізують велику працю Українців від сходу до заходу - з півночі до півдня. Наш прапор - це символ свободи й незалежності, слави й відродження України. 

З нашим державним стягом стояли патріоти на барикадах двох історичних революцій, нині виборюють волю і захищають цілісність країни наші воїни в зоні бойових дій. З ним святкують перемоги та проводжають в останню путь наших Героїв. Він гордо майорить на щоглах міжнародних об’єднань - рівним серед рівних.

Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України!

Зі щирими привітаннями
адміністратор (власник) Інтернет - ресурсу
«Краю мій Яворовий» Marichka




















Коментарі