Перейти до основного вмісту


ОЛЕКСАНДР ХИЖНЯК ПРИНОСИТЬ УКРАЇНІ 16-ТУ ОЛІМПІЙСЬКУ МЕДАЛЬ. У ФІНАЛІ ВІН СЕНСАЦІЙНО ПОСТУПИВСЯ БРАЗИЛЬЦЕВІ


Олександр Хижняк у фіналі олімпійського турніру з боксу (вага до 75 кг) сенсаційно поступився бразильцеві Геберту Соузі - нокаутом в 3 раунді і здобув срібну медаль.

Перші два раунди пройшли за переваги українця, що і відобразилось на картках усіх суддів. В третьому залишалося лише довести справу до логічного кінця. Але Хижняку було мало просто перемоги. Він продовжував нав'язувати розміни супернику. Тому нічого не залишалося, як їх прийняти. І в одному з епізодів в середині третього раунду у бразильця пройшов потужний лівий боковий у щелепу Хижняка. Українець впав на настил рингу, важко піднявся і рефері зупинив поєдинок, не розпочинаючи відлік. Перемога бразильця нокаутом.

А Олександр Хижняк вперше програв з 2016 року. Прикро, що це сталося у фіналі Олімпійських ігор у фактично виграному поєдинку. Секунданти в перерві перед третім раундом повинні були його заспокоїти, стримати, попросити засушити бій і довести його до перемоги. На жаль, так не сталося.

Це 16-та олімпійська медаль в Токіо-2020 і 5-та срібна. В України також одна золота і 10 бронзових. І ми йдемо на 41-у місці у медальному заліку.















Джерело інформації:










Коментарі