Перейти до основного вмісту


«НЕЗАЛЕЖНА І ЄДИНА – НАША НЕНЬКА – УКРАЇНА»: 24 СЕРПНЯ – ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ  


Свято Незалежності – це уособлення багатовікового прагнення українців до свободи та незалежності, символ незламності духу, непереборного прагнення бути господарями на своїй землі. Безумовно, ми відчуваємо серцем увесь той біль, який доводиться переживати сьогодні нашій землі, воїнам та простим людям, захищаючи суверенність та кордони Батьківщини, і саме тому День Незалежності є не лише святом, а й приводом нагадати про те, що наша Ненька й зараз виборює право на свою незалежність та мирні дні. 

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості. Зараз перед нашим суспільством постали виклики, які перевіряють на міцність прагнення українського народу до самостійності та незалежності. Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, що посягають на суверенітет держави. В цей час, саме, і викарбовується усвідомлення народу, що тільки в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації.

Тож нехай це свято буде могутнім стимулом для натхненої, щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації його потенціалу, а добрі справи кожного примножать славу рідного міста та всієї України! Нехай же наші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії і любові до України буде невичерпним! 

Зі щирими привітаннями
адміністратор (власник) Інтернет - ресурсу
«Краю мій Яворовий» Marichka

















Коментарі