Перейти до основного вмісту


«КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ФЕСТИНИ ЯНІВЩИНОЮ» 


«У рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України відділом освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради організовано «Культурно-мистецькі фестини Янівщиною».

Вчора захід відбувся в Народному домі с. Рокитне за участю творчих колективів НД с. Рокитне, НД с. Ясниська та НД с. Дубровиця, який підготували завідуючі Народними домами Наталя Тузяк, Оксана Бруквач та Марія Боянівська. 

Вшанували світлу пам’ять Романа Лубківського, який так любив Рокитне, його околиці, усю Яворівщину, а 10 серпня святкував би свої 80 уродини.

Діти разом зі своїми наставниками підготували надзвичайно зворушливий концерт та порадували своїми талантами глядачів, які зустрічали артистів бурхливими оплесками.

Ми горді за таку талановиту молодь нашої громади!

Начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк та депутат Івано-Франківської селищної ради Марія Бачинська вручили подарунки та відзнаки. Як приємно, коли так гучними оплесками вболівала за своїх мешканців-артистів і староста Світлана Малишин», - начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк.











































Джерело інформації:











Коментарі