Перейти до основного вмісту


«КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ФЕСТИНИ ЯНІВЩИНОЮ» В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ


«У рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України відділом освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради організовано «Культурно-мистецькі фестини Янівщиною».

Сьогодні захід відбувся в Народному домі с. Великополе за участю творчих колективів НД с. Великополе, НД с. Затока, який підготували завідуючі Народними домами Світлана Павлик та Марія Мурзік.

Захід розпочали молитвою і благословенням священика місцевого храму.

Діти та молодь разом зі своїми наставниками підготували надзвичайно зворушливий концерт та порадували своїми талантами глядачів, які зустрічали артистів бурхливими оплесками. Драматичні сцени вражали своєю професійністю. Окрім цього, присутні в залі отримали подарунки і вітали усіх з Днем Незалежності.

Ми горді за таку талановиту молодь нашої громади!

Начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк вручила подарунки та відзнаки. Як приємно, коли так гучними оплесками вболівав за своїх мешканців-артистів і староста Мирослав Пісюра», - начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк. 























































Джерела інформації:











Коментарі