Перейти до основного вмісту


ДЕНЬ ПРАПОРА МОСТИСЬКА ДЮСШ ВІДЗНАЧИЛА ОРГАНІЗОВУЮЧИ ПЕРШИЙ МІСЬКИЙ ТУРНІР З МІНІ - ФУТБОЛУ ДО 30-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ


День Прапора Мостиська ДЮСШ відзначила організовуючи перший міський турнір з міні - футболу до 30-ї річниці Незалежності України, серед команд 2012 року народження.

Незважаючи на складні погодні умови, всі команди, які були запрошені, прийняли участь у змаганнях, створюючи своїми щирими дитячими емоціями справжнє свято на стадіоні "Карпати". 

Нагороджували учасників змагань мер міста Мостиська Мирослава Пельц, начальник управління економічного розвитку Павло Осипов, секретар міської ради Олег Макар та директор Мостиської ДЮСШ Євген Скляров, які вручили кожній з команд кубки та медалі, також окремо було нагороджено кращих гравців у кожній команді, яким у Мостиській ДЮСШ став Святослав Ковальчик. 

У підсумку змагань третє місце посіла команда ДЮСШ Городок, другими стала команда Мостиської ДЮСШ, яка у напруженій грі поступилась з рахунком 3-2 переможцю турніру - ДЮСШ " Янтар" Новояворівськ.

Від імені організаторів дякуємо всім учасникам змагань, тренерам та батькам за підтримку








































Джерела інформації:















Коментарі