Перейти до основного вмісту


БЛІЦ-ІНТЕРВ’Ю ІЗ МАРІЄЮ БАРНОЮ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ


#Творимо_Нову_українську_школу_разом

«31 серпня 2021 року в Бірківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка відбулося бліц - інтерв‘ю із Барною М. М. – кандидатом педагогічних наук, доцентом, завідувачкою кабінету координації впровадження Нової української школи і моніторингу КЗ ЛОР «ЛОІППО», організоване Відділом освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради для педагогів початкових класів Івано-Франківської селищної ради», - повідомляє начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк.










«Не можу не поділитися своїми емоціями від сьогоднішньої зустрічі з педагогами ЗЗСО Івано-Франківської ТГ, яка відбулася  в опорному закладі освіти с.Бірки (директор Лінник Анатолій Миколайович)!

Вражаючою є сама будівля школи, що складається з відмежованих, але разом з тим цілісних приміщень, які прикрашають широчезне, відкрите, акуратне, озеленене, освітлене, окультурене, по-господарськи доглянуте подвір'я! А просторі коридори, світлі, гостинні класні кімнати, спеціальні кабінети, спортивні зали, музей, технічне обладнання, вбиральні і т.д. - все це створює прекрасну атмосферу сучасної Нової української школи!  

Шкодую, що за браком часу  я не змогла  хоча б пройтися коридорами усієї школи, тим паче роздивитися вміло і професійно створене освітнє середовище, але загальне враження від побаченого тішить, що у нашій області,  в Івано-Франківській ТГ Яворівського району,  є така НУШ! 

Про роботу у продовження освітнього рандеву "Творимо Нову українську школу разом", що розпочалася в освітянській громаді ще 27 серпня (начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської ТГ п.  Наталія Лялюк), може розкажуть самі учасники зустрічі, до участі у якій мене запросила  фахівець з питань освіти  п. Галина Каліцінська.
   
Я ж хочу подякувати всім за приємну, толерантну, разом з тим професійну атмосферу спілкування! Я намагалася доступно і обгрунтовано відповідати на запитання щодо проблемних моментів в організації освітнього процесу у 2021-2022 навч. році. Незважаючи на доволі тривалу зустріч, запитання залишилися, бо, на жаль, не все так просто, а, отже, робота у напрямі пошуку траєкторії розвитку НУШ мусить мати логічне продовження. 

Успіхів вам, колеги, і подальшого професійного зростання! 

З початком нового навчального року!» - резюмує Марія Михайлівна на своїй сторінці у Facebook










Джерела інформації:












Коментарі