Перейти до основного вмісту


АВТОПРОБІГ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ ЯВОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ


Блакитне літнє небо та жовті пшеничні поля - два кольори, які на протязі століть єднають українців, ідентифікують нас як націю. Під синьо-жовтим стягом боронили терени нашої держави багато поколінь воїнів, за синьо-жовтий стяг кулею ворожого снайпера було застрелено на Майдані нашого Земляка, Героя України Романа Сеника. Для кожного українця синьо-жовтий прапор це не просто державна символіка, це невід'ємна частинка нашої душі!

З нагоди Дня Державного Прапора України, на території нашого Яворового краю буде організований автопробіг з державною символікою по Яворову та по населених пунктах нашої громади, де розташовані пам'ятники Воїнам АТО та Героям Небесної Сотні, зокрема це: Наконечне 1, Наконечне 2, Чернилява, Семирівка, Дрогомишль, Вороблячин, Вербляни, Коти, Старий Яр, Новини, Залужжя. 

Виїзд буде відбуватися о 23 серпня о 10:00 після урочистого підняття Державного Прапора України біля Яворівської районної державної адміністрації (вул. І. Франка. Всі деталі за телефоном: 0676750667 - Володимир.

Щиро запрошуємо мешканців сіл, де буде відбуватися автопробіг зустріти автомобілі разом з державною символікою та нашим дзвінким славнем. Нехай та велич, яку несе собою український прапор оселиться у серцях кожного жителя Яворового краю, щоб ми ще багато років поспіль шанували наш національний стяг, бо він - це наша гордість, гордість всіх українців!







Джерело інформації:














Коментарі