Перейти до основного вмісту


АЛЛА ЧЕРКАСОВА НА ТУШЕ ПЕРЕМАГАЄ ЧИННУ ОЛІМПІЙСЬКУ ЧЕМПІОНКУ З ЯПОНІЇ І ВИГРАЄ «БРОНЗУ» ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГОР!


Львівська борчиня здобула перемогу свого життя, вигравши "бронзовий фінал" борцівського олімпійського турніру у вазі до 68 кг. Вона достроково, на туше, перемогла олімпійську чемпіонку 2016 року, чемпіонку (2017), віцечемпіонку (2014) і дворазову бронзову призерку (2013, 2015) чемпіонатів світу Сару Досьо - представницю Японії.

Українка зі старту поєдинку була надзвичайно налаштованою на перемогу, контролювала хід зустрічі, володіла ініціативою, а наприкінці першого періоду змогла покласти суперницю на лопатки! Чиста перемога!

Як зізналася напередодні Алла, для неї це буде остання Олімпіада в кар'єрі. І дуже добре, що саме таку жирну переможну крапку львів'янка поставила на Іграх в Токіо, на своїй другій Олімпіаді. Браво, Алло!

Алла Черкасова принесла у скарбничку збірної України сьому олімпійську медаль - шосту бронзову. В України уже є одна срібна і 6 бронзових нагород. Окрім того, борці греко-римського стилю Парвіз Насібов і Жан Беленюк гарантували собі щонайменше срібні медалі, а боксер Олександр Хижняк - щонайменше бронзову.














Джерело інформації:













Коментарі