Перейти до основного вмісту


30-ТА РІЧНИЦЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ НА МОСТИЩИНІ


24 серпня 2021 року у м. Мостиська відбулося урочисто-святкове дійство, присвячене 30-й річниці Незалежності України.

Участь у заході взяли голова Яворівської районної ради Микола Романюк, голова Мостиської ТГ Мирослава Пельц, заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, заступник голови Яворівської районної ради Володимир Горбацьо, депутати, старости, духовенство, громадськість.

«Щиро вітаю всіх з 30-тою річницею Дня Незалежності України. Впевнений, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі. Бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, миру та успіхів. Нехай мир і злагода панують у нашій великій оселі! Слава Україні!», - привітав Володимир Дзюнька.

«Цього святкового дня від щирого серця бажаю всім нам національної єдності, миру та злагоди, міцного здоров’я, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання незалежної України! Зі святом вас!», - Микола Романюк.

Свято розпочалось з Незалежної святкової ходи. Відбулось нагородження з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за Незалежність України.





Гімн України з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України у Мостиськах. Відео - Яворівська районна державна адміністрація







Джерела інформації:








Коментарі