Перейти до основного вмісту

 

З НАГОДИ ДНЯ МІСТА ВІДБУЛАСЬ УРОЧИСТА СЕСІЯ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


В неділю, 11 липня, під головуванням міського голови Володимира Мацелюха відбулась XIII позачергова урочиста сесія Новояворівської міської ради VIII скликання, присвячена до Дня міста.

«Дякую всім, хто нині доєднався до урочистої сесії Новояворівської міської ради і розділив з нами радість святкування Дня міста!

Сьогодні ми всі мали можливість бути частиною знакової події — присвоєння звання Почесного громадянина Новояворівської територіальної громади Синенькому Богдану та Федику Василю (посмертно). Це люди, чий внесок у розвиток тепер вже Новояворівської громади важко переоцінити. Мені справді було за честь вручити знак народної пошани пану Богдану Синенькому та родині пана Василя Федика!

Дякую нашим друзям військовослужбовцям 81-ої механізованої БрТГР Національної гварді штату Вашингтон, сенатору польського Сейму Яну Філіпу Лібіцькому та делегації з Грузії: депутату парламенту Грузії Анзору Болквадзе, депутату парламенту Аджарії Прідону Путкарадзе, меру міста Шуахеве Омару Такідзе та депутату міста Шуахеве Еднару Кехерадзе, що завітали до Новояворівської громади і привітали всіх мешканців Новояворівська! Ми цінуємо нашу дружбу!

Дякую головам сусідніх територіальних громад — Жовківської громади Oleg Volskyi, Рава-Руської Івану Іванусі, Мостиської Мирослава Пельц, керівництву Яворівського району — Миколі Романюку та Ярославу Коминському, народному депутату України Павло Бакунець, депутатам обласної ради — Віталій Андрейко, Володимир Хархаліс та Івану Стецьковичу та всім гостям, що долучилися! Дякую депутатам і всьому корпусу Новояворівська міська рада! І особливо дякую нашим музичним колективам за створену атмосферу!

Пишаюся, що Новояворівська громада гуртує навколо себе таких чудових людей!» - резюмує Новояворівський міський голова Володимир Мацелюх на своїй публічній сторінці у Facebook.















Джерела інформації:














Коментарі