Перейти до основного вмісту

 

ЯВОРІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК ВІДСВЯТКУВАВ 23-Ю РІЧНИЦЮ ВІД ДНЯ ЙОГО ЗАСНУВАННЯ


З нагоди свята голова Яворівської районної державної адміністрації та голова районної ради привітали працівників парку, і за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку сфери охорони навколишнього природного середовища та природоохоронної діяльності і з нагоди відзначення Дня працівника природо-заповідної справи та 23-ї річниці з Дня створення Яворівського національного природного парку нагородили грамотою та подарунком Яворівської райдержадміністрації та районної ради начальника відділу господарського забезпечення та рекреаційного благоустрою Яворівського НПП Юрія Плеша і голову ГО “Асоціація по створенню Розточанського біосферного заповідника”, директора Яворівського національного природного парку Михайла Біляка.

«У цей святковий день бажаю натхнення, вагомих результатів діяльності, міцного здоров’я, добробуту, душевної гармонії, успіхів у нелегкій та важливій природно-заповідній справі Яворівського парку! Дякую вам за ваш труд, а він неоціненний, адже є результат», - говорить Ярослав Коминський.

«У цей святковий день бажаю Вам натхнення, вагомих результатів діяльності, міцного здоров’я, добробуту, душевної гармонії, успіхів у нелегкій та важливій природно-заповідній справі», - наголосив Микола Романюк.

Також лунали вітання від голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, обласної ради, голови Івано-Франківської селищної ради Ірини Перун для працівників парку.

На завершення заходу охочі мали майстер-клас плетіння віночків, які пізніше пустили у воду.

Для довідки: Яворівський національний природний парк створений згідно Указу Президента 4 липня 1998 р. з метою збереження, відтворення, раціонального використання типових і унікальних лісостепових ландшафтів та інших природних комплексів в межах Головного Європейського вододілу, які мають важливе природоохоронне, естетичне та рекреаційне значення.


«Символічно на Івана Купала вітали працівників нашого Яворівського національного природного парку з їх професійним святом, а також з 23-ю річницею від дня його заснування. 

Спільно з керівництвом району та області вручили почесні грамоти директору парку Михайлу Біляку та працівникам. Маємо окрасу та гордість, а завдяки невтомній праці усього персоналу парк є учасником багатьох проєктів. Відзначу, що на сьогодні тут ведеться будівництво об‘єкта «Створення еколого-просвітницького візит-центру в зоні стаціонарної рекреації «Верещиця» Яворівського НПП, що у селі Верещиця. Реалізація здійснюється в межах проєкту «РовеЛове Розточчя - разом попри кордони». 

Пишаємося, що наш Яворівський національний парк входить у п‘ятірку кращих природоохоронних установ України! 

Вдячна усім працівникам парку за неоціненний вклад у розвиток і збереження природи. Невичерпної енергії вам, сили та міцного здоров‘я. 

Вірю, що наша подальша співпраця лише посилить рекреаційний потенціал парку та популяризує природну спадщину нашого краю», - голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун.














Джерела інформації:















Коментарі