Перейти до основного вмісту

 

ВІДБУЛОСЬ ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ «МОЛОДА ГАЛИЧИНА 2021»


Сьогодні у ПК «Кристал» м. Новояворівська відбулось офіційне відкриття міжнародного фестивалю «Молода Галичина 2021», який завершиться гала-концертом 12 липня.

Участь в фестивалі беруть 84 молодих артистів з усіх регіонів України та країн світу. 

Варто зазначити, цього року Новояворівськ зустрічає гостей із США, Молдови, Грузії, Польщі, Англії, Сирії, Ірану, Єгипту, Румунії, а також з усіх областей України.

Конкурсантів та багатотисячну глядацьку аудиторію Міжнародного фестивалю привітали голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх, директор Міжнародного фестивалю «Молода Галичина» Наталія Коваль та почесні гості.

«Щиро вітаю Вас з проведенням 28 - го міжнародного фестивалю молодих виконавців сучасної української пісні. Проведення фестивалю і розширення кордонів сприяє розкриттю талантів, допомагає в соціальній адаптації та інтеграції в суспільство. Саме конкурси дають потужний поштовх у кар’єрі, а інколи і в долі виконавця. Є впевненість, що культура і традиції українського народу будуть збережені саме через Вашу творчість та наполегливу працю. Щиро вдячний всім учасникам за те, що даруєте частинку душі, завдяки вам атмосфера свята щоразу – незабутня, тепла, сповнена щирої радості й трепету зустрічей. Бажаю Вам, любі наші учасники, міцного здоров’я, щастя, здійснення всіх Ваших задумів і творчих злетів», - говорить Ярослав Коминський.

«Переконаний, що «Молода Галичина 2021» засяє усіма барвами талантів, яким прокладе зірковий  шлях, відкриє українцям та юнакам і дівчатам інших національностей широку панораму для міжнародної культурної співпраці», - наголосив Микола Романюк.

«Чудово розумію яким цінним для молодих амбітних вокалістів участь і перемога у фестивальному змаганні «Молода Галичина». Тому бажаю кожному з вас, дорогі конкурсанти, підкорити свою музичну вершину або, щонайменше, подолати ще один щабель на шляху до своєї мрії. Вірте в себе і будьте наполегливими, - успіх відкривається нестриманим», - зазначив міський голова Володимир Мацелюх вітаючи учасників фестивалю.

Вже у понеділок, 12 липня, на відкритій фестивальній сцені відбудеться святкова церемонія нагородження та заключний гала-концерт за участі переможців фестивалю та відомих виконавців української і світової сцени.

Детальніше програма фестивалю:












Джерела інформації:
















Коментарі