Перейти до основного вмісту

 

У ВОРОЦЕВІ ВІДБУВСЯ ДИТЯЧИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ «КУБОК «ЛІТО-2021»


«Сьогодні у Вороцеві відчувався справжній спортивний настрій. Тут відбувся дитячий турнір з футболу «Кубок «Літо-2021». Разом з Іваном Мельником і депутатами привітали учасників змагань, вручивши їм кубки і медалі. 

Гра у футбол давно підкорила весь світ. І я радію, що попри пандемію нам вдалося провести це спортивне свято. Підтримуючи розвиток фізичної культури серед дітей та молоді, ми популяризуємо здоровий спосіб життя у громаді. 

Вдячна організаторам турніру, зокрема, керівнику футбольного клубу «Кардинал» Богдану Шаху. Бажаю тренерам і їхнім вихованцям лише перемог як у грі, так і в житті. 

Незважаючи на результат, нині переможцями безумовно стали всі учасники змагань. А підтримка глядачів тільки додала драйву і азарту. Скажу, що великі спортивні турніри та чемпіонати в країні починаються саме з таких атмосферних заходів у наших громадах. 

Наші юні футболісти - наша гордість. Бажаю всім дітям, їх батькам та спортивним наставникам здоров‘я, наснаги, чудових результатів і неймовірних емоцій. 

А мій святковий настрій сьогодні помножився удвічі. Отримала від ФК «Кардинал» свій спортивний кубок за вагомий внесок у розвиток дитячого футболу. Дякую за цю приємність, яка ще більше мотивує до успішної співпраці», - голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун.












Джерело інформації:












Коментарі