Перейти до основного вмісту

 

У СУДОВОВИШНЯНСЬКІЙ ТГ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ «ПЕТРIВКА FEST»


Для присутніх була весела та цікава програма: святковий концерт, дитяча шоу-програма з анiматорами, жива музика, пiнне шоу, фудкорти, атракцiони, фотозони та вiдпочинковi локацiї.

З вітальним словом до громади та гостей міста звернувся голова Судововишнянської ТГ Зеновій Фольтович, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський та почесні гості.

Слід зауважити, у концертній програмі концерту виступи народних, художніх колективів Яворівського району, виступ переможця талант-шоу «Голос країни 11» – Сергія Лазановського, музичний сет від Most LifeBand.


«Місце щасливих людей Судова Вишня! 

Судововишнянська ОТГ вже традиційно проводить фестиваль «Петрівка FEST».

Ця чудова ініціатива вже кілька років стає головною фестивальною подією літа цьогот чудового містечка. Щороку свято стає все маштабнішим, цікавішим та приваблює все більше людей.

З радістю відвідав цей захід і привітав голову Судововишнянській ОТГ Зеновія Фольтовича та усіх учасників з чудовим святом. Цьогоріч Яворівська РДА долучилася до його організації. 

Надалі ми будемо підтримувати такі ініціативи, адже впевнені, що подібні заходи збільшують туристичну привабливість регіону.

Щиро дякую громадській організації «Фундація молодіжних ініціатив» та громаді за позитивну атмосферу та високий рівень організації, Ви найкращі!», - голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський.





Участь Яворівської громади в святкуванні фестивалю «Петрівка FEST» м. Судова Вишня.


Участь народного танцювального колективу «Первоцвіт» НД с. Шегині в святкуванні фестивалю «Петрівка FEST» м. Судова Вишня.


Більше інформації - за посиланням - 














Джерела інформації:













Коментарі