Перейти до основного вмісту

 

У НОВОЯВОРІВСЬКУ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З БОЧЧА


В суботу, 24 липня, у Новояворівську серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся турнір з бочча. Турнір присвячений Дню міста Новояворівськ. 

Цього дня у змаганнях взяли участь 18 учасників, а саме представники м.Новояворівськ, м.Золочів, м.Ковель (Волинська область), «ВОІКУ» м.Івано-Франківськ, Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» м.Львів та м.Дрогобич. Змагання проводилися в індивідуальному заліку.

«Бажаю усім учасникам змагань вдосконалювати свої здібності, набувати досвіду та досягнути успіху, щоб у майбутньому стати паралімпійцями в складі Збірної команди України з гри бочча. Для нас усі ви вже є героями та переможцями, адже перемогли самі себе. Продовжуєте працювати над собою і рухайтеся вперед», - наголосив міський голова Володимир Мацелюх.

Переможці та призери отримали нагороди та подарунки.

Позмагавшись в напруженій боротьбі за першість та поспілкувавшись між собою спортсмени отримали заряд нових вражень та емоцій.

Суть гри бочча – є такий біленький м’ячик. Він викидається перший, і потім дві команди розігрують синій м’яч та червоний м’яч. Отже, чим ближче своя команда підкине до цього м’ячика, той здобуває перемогу.










Джерело інформації:









Коментарі