Перейти до основного вмісту

 

У НОВОЯВОРІВСЬКУ ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ ДО ДНЯ МІСТА


Футбол – це пристрасть, футбол – це емоції, футбол – це життя!

Вчора, 3 липня, на майданчику зі штучним покриттям у місті Новояворівськ відбувся товариський турнір з міні-футболу серед депутатів та працівників Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради, Яворівської ТГ та Новояворівської ТГ до Дня міста.

Спорт – це завжди свідомі рішення, організація, і як одне з виявлень ідеї національної єдності!

З перших хвилин команди розпочали атакувати, показуючи яскраву гру. 

Протягом всієї гри команди показували високий рівень своєї майстерності і продемонстрували неабияке спортивне завзяття. Бойовий настрій і взаємне дружнє ставлення учасників турніру – все це створило святкову атмосферу.

1 місце - команда Новояворівської міської ради.

2 місце - команда Яворівської районної державної адміністрації та Яворівської районної ради.

3 місце - Команда Яворівської міської ради.

«Дякую футболістам за неперевершену гру, самовіддачу та ентузіазм! Вітаємо переможців і призерів чемпіонату, бажаємо їм міцного здоров'я і не зупинятися на досягнутому», - наголосив Микола Романюк.

Яворівський міський голова Ігор Грабовський зауважив, що такі спортивні зустрічі є потрібними і важливими для представників місцевого самоврядування і побажав всім учасникам міцного здоров’я і гарного настрою. Він також висловив сподівання, що в подальшому такі футбольні турніри стануть доброю традицією в громадах Яворівського району.

Опісля, всі відправились на кульову стрільбу.















Джерела інформації:





















Коментарі