Перейти до основного вмісту

 

СЛАВНОМУ МІСТУ ЯВОРОВУ - 645 РОКІВ


«ЯВОРІВ! З ДНЕМ МІСТА‼️

Щиро вітаю мешканців міста Яворів зі святом! 

Яворів - це своєрідний культурний бренд України. Це особливий акцент у самобутності нашого народу. Наше місто славиться на всю країну своєю культурною спадщиною.

Чого тільки вартує наша Яворівська забавка! За свідченнями українських етнографів, Яворів славився своїми дерев'яними забавками ще понад 400 років тому!

Також не менш знаковим для нематеріальної культури є яворівський пиріг, який став справжньою візитівкою нашого регіону.

Радію, що мешканці Яворова і Яворівщини бережуть наші традиції і продовжують передавати їх з покоління в покоління!

Для кожного із нас Яворів - це особливе місце. Тож нехай тут завжди народжується щастя і кохання. Нехай наше місто росте і розвивається. Нехай тут збувають мрії кожного, хто сюди приїздить.

Яворів - місто добрих та чуйних людей! Саме люди роблять це місто таким багатим на привітні усмішки, самобутнім і колоритним, гостинним і відкритим для світу. 

Бажаю нашому місту побільше дзвінкого дитячого сміху, мирного неба та неймовірних злетів! Нехай Яворів з кожним роком ставатиме все кращим! 

ЗІ СВЯТОМ!», - голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський.




Прийміть найщиріші вітання з нагоди 645-ліття міста!

Яворів – місто з багатовіковою історією, на долю якої випало чимало випробувань. Ми пам’ятаємо і цінуємо подвиг, який для нас зробили учасники національно-визвольних змагань, воїни легендарної 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, які не шкодують ні життя, ні здоров’я на війні з російським агресором.

День міста Яворова – свято улюблене і шановане всіма яворівчанами. Упродовж багатьох років Яворів був і залишається джерелом невичерпної енергії й добра, який наповнює серця гордістю за свою малу вітчизну.

Найбільша цінність столиці Яворівщини – мешканці: талановиті, щирі, добрі й працелюбні, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки Вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці наш красень Яворів наповнюється життям!

Щиро бажаю миру в країні і в кожній оселі. Добробуту, затишку, радості, процвітання місту Яворову і кожному з Вас! 

Микола РОМАНЮК,
голова Яворівської районної ради




Коментарі