Перейти до основного вмісту

 

СЬОГОДНІ – ДЕНЬ РОДИНИ В УКРАЇНІ


Український День родини – відносно молоде свято, яке почали відзначати з 2012 р. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 р. Варто уточнити, що цю дату, 8 липня, відзначають тільки в Україні. У світі ж є День сім'ї, який більшість країн відзначає 15 травня – ця дата встановлена Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1993 р. 

З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, адже саме тут формується характер людини, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність та повага до старшого покоління. Родина – невичерпне джерело наснаги, родина – безпечний і затишний дім, родина – любов та тепло.

Найголовніше в цей день – приділити якнайбільше уваги своїй родині, показати свою щиру любов та підтримку.

Родина - це найдорожчий і цінний скарб. Тому у всеукраїнський день родини бажаємо, щоб вона була тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка найрідніших допомагає впорається з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім'ї та в Україні будуть мир і любов, міцного здоров’я, щасливої долі та непохитної твердості родинних стосунків!











Джерела інформації:
Краю мій Яворовий










Коментарі