Перейти до основного вмісту

 

ЩЕ ОДНА ОПОРНА ШКОЛА З’ЯВИТЬСЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ТГ


За повідомленням Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради, Івано-Франківської селищної ради, начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталії Лялюк:

Вчора відбулися громадські слухання щодо створення опорного закладу Бірківський ЗЗСО І-ІІІ ст ім.Тараса Шевченка та двох філій за участю начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталії Лялюк, депутатів Івано-Франківської селищної ради Богдана Кулеби, Rostyk Chernetsky та Марії Бачинської, фахівців з питань освіти Галини Каліцінської, Наталії Грицан з педагогічним колективом, громадськістю.

Наталія Лялюк зазначила: «Створення опорного закладу - це додаткова можливість покращення якості освіти на всіх рівнях, можливість залучення додаткових коштів.» Учасники освітнього процесу матимуть змогу тісніше комунікувати, розвивати свій потенціал. 

Галина Склим-Бас: «Для працівників філій - це можливість бути учасниками методичних об’єднань, семінарів та конференцій.»

Діти матимуть змогу брати участь у загальношкільних заходах, святах, частіше спілкуватимуться зі своїми ровесниками, матимуть доступ до комп’ютерних технологій.
 
У сучасному світі головним є вміння спілкуватися та швидко знаходити рішення. Тому діти, які навчаються в маленьких класах, матимуть змогу конкурувати, сперечатися, дискутувати та знаходити правильні рішення. 

У Бірківському закладі є така можливість, адже заклад новий, перспективний.

У керівника закладу буде можливість приймати правильні управлінські рішення, відстоювати своїх вчителів та робити освіту ще кращою у нашій громаді.

Педагогічному колективу було представлено новообраного директора Бірківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка Анатолія Лінника.

Депутати оглянули матеріально-технічний стан школи.

























Джерела інформації:



















Коментарі