Перейти до основного вмісту


РЯТУВАЛЬНИКИ ЯВОРІВЩИНИ ЗВЕРТАЮТЬСЯ ДО ГРОМАДЯН З ПРОХАННЯМ ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ


Безпека в побуті понад усе!

Щоб попередити лихо та уберегти свої домівки від руйнівних наслідків дії вогню, рятувальники Яворівщини звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Не залишайте без нагляду ввімкнені газові та електричні прилади. Не залишайте без догляду малолітніх дітей, роз’яснюйте їм, що ігри, пов’язані з вогнем, як правило, призводять до нещасних випадків - пожеж, пошкодження майна і навіть до загибелі.

Також не допускайте використання для обігріву приміщень несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, газових кухонних плит; у разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей; дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках.

Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі значної потужності; не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму.

Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей тому, що постійне виконання заходів пожежної безпеки – запорука збереження людських життів та значних матеріальних цінностей!








Джерело інформації:




















Коментарі