Перейти до основного вмісту


РЯТУВАЛЬНИКИ 53 ДПРЧ М. НОВОЯВОРІВСЬК ОТРИМАЛИ НОВЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ ОБЛАДНАННЯ


Зокрема, для рятувальників 53 ДПРЧ м. Новояворівськ закупили нове пожежно-рятувальне обладнання: рятувальний човен, рятувальні мотузки та пояси, сокири індивідуальні, повсякденне зимове та літнє взуття, карабіни індивідуальні та рубероїдно-бітумне покриття. 

Закуплене обладнання рятувальники використовуватимуть під час надзвичайних ситуацій природного характеру, що дозволить суттєво підвищити спроможність підрозділу в порятунку населення.

Цей проект реалізовано в рамках Програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки Новояворівської міської ради, направленої на функціонування 53 ДПРЧ м. Новояворівськ на 2021 рік.


«Вже традиційно декілька років Яворівські рятувальники співпрацюють з органами місцевого самоврядування щодо реалізації Програми пожежної та техногенної безпеки направленої на забезпечення функціонування 53 Державної пожежно-рятувальної частини та 23 Пожежно-рятувальної частини на 2021 рік.

Керівництво Яворівського районного управління висловлює щиру подяку голові Новояворівської міської ради Володимиру Мацелюху в підтриманні тісних робочих відносин та в отриманні захисного спорядження для підрозділу. Дякуємо нашим колегам за цільову допомогу для наших рятувальників!» - Яворівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області.










Джерела інформації:

















Коментарі