Перейти до основного вмісту

 

ПРИЗЕРИ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОЧЧА ДУМБРАВА РОСТИСЛАВ ТА З ПАРА-КАРАТЕ ТУРКО ВОЛОДИМИР ОТРИМАЛИ ГРОШОВІ СЕРТИФІКАТИ


Сьогодні, 14 липня, під час засідання XIV позачергової сесії Новояворівської міської ради, міський голова Володимир Мацелюх вручив грошові сертифікати призеру чемпіонату України з бочча та призеру чемпіонату Європи з пара-карате серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

ДУМБРАВА Ростислав - срібний призер чемпіонату України з бочча (в складі збірної Львівщини). Нещодавно Ростислав отримав розряд Кандидат у майстри спорту України. Ростислав є жителем с.Старичі. 

ТУРКО Володимир – бронзовий призер чемпіонату Європи з пара-карате. Володимир є жителем с.Терновиця.

«Усі ви безперечно є гордістю нашої громади, адже демонструєте не лише високий рівень професіоналізму, але й ваш приклад є поштовхом для розвитку фізичної культури і спорту. Ми за вас вболіваємо, переживаємо і радіємо, коли бачимо вас на найвищих п'єдесталах пошани!», - говорить Володимир Мацелюх.

Вітаємо наших спортсменів та тренера Андрія Чопка.

Зазначимо, 

15 липня 2021 року, у м.Рівне відбудеться Відкритий кубок м.Рівне з бочка, присвячений до Дня міста, в якому прийматиме участь Ростислав Думбрава.

А також, 24 липня 2021 року, у м.Новояворівськ відбудеться турнір з бочча до Дня міста. Запрошуємо до участі гравців категорії ВС-1 та ВС-2, а також вболівальників. Змагання відбудуться у ФОК «СТАРТ».














Джерело інформації:


















Коментарі