Перейти до основного вмісту

 

ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


У п’ятницю, 2 липня, голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський, заступник голови Яворівської районної ради Володимир Горбацьо, секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська та в.о. начальника Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Олександр Кінах, привітали працівників Яворівського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області з нагоди Дня Національної поліції України.

За сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, ініціативу та наполегливість, досягнення значних успіхів у розкритті злочинів та боротьбі із злочинністю та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України Ярослав Коминський та Володимир Горбацьо нагородили працівників грамотами та подарунками Яворівської районної державної адміністрації та районної ради.

«Прийміть щирі вітання з професійним святом. Радий, що маю можливість робити цей район кращим, бачу як ви працюєте, з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, миру, злагоди, вірності службовому обов'язку та успішної служби на благо Українського народу!» - говорить Ярослав Коминський.

Від імені Яворівського міського голови Ігоря Грабовського працівників Яворівського відділу поліції привітала секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська. Вона зауважила, що на поліцію покладено відповідальне і благородне завдання - захист життя і здоров’я людей, їхніх прав і свобод, інтересів держави і суспільства. Також Ольга Созанська висловила подяку працівникам поліції за співпрацю з Яворівською міською радою та побажала їм мужності, витримки й наснаги. 

Свято закінчилось святковим концертом для всіх присутніх.




































Коментарі