Перейти до основного вмісту

 

«ПІДТРИМАЙМО НАШИХ ОЛІМПІЙЦІВ, НАДИХАЮЧИ ЇХ НА НОВІ СПОРТИВНІ ПОДВИГИ ТА ПЕРЕМОГИ!»


Звернення президента НОК України Сергія Бубки з нагоди підняття прапорів на честь відкриття Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо

«Дорогі друзі! Щиро вітаю з такою довгоочікуваною подією для всього світового спорту – стартом Ігор ХХХІІ Олімпіади! Сьогодні, у час великих змін та глобальних викликів, цей всесвітній форум набуває виняткової ваги. Адже Ігри Олімпіади – це не тільки змагання найкращих атлетів Планети, це й символ єдності, що дарує нам надію на краще майбутнє.

Попри перенесення Ігор та поширення пандемії, олімпійці зуміли об’єднати зусилля й обернути виклики на можливості.

Ми разом змінювалися, адаптувалися до нових реалій та долали особливо складні як ніколи умови ліцензійних турнірів та кваліфікаційних відборів. І кожен, хто успішно здолав цей шлях, і нині має велику честь презентувати нашу країну серед понад двохсот держав і найсильніших спортсменів світу – вартий високої поваги та визнання.

Переконаний, в Японії наші атлети успішно продовжать славні традиції українського спорту і на олімпійському світовому небосхилі запалають нові зірки з українськими іменами.

Сьогодні ми піднімаємо Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету, висловлюючи таким чином свою підтримку атлетам, які будуть змагатися під синьо-жовтим стягом на аренах олімпійського Токіо.

Ці прапори замайорять в кожному куточку нашої країни, об’єднавши багатомільйонний український народ, який вболіває та з особливим хвилюванням буде спостерігати за виступами своїх співвітчизників.

Тож підтримаймо наших олімпійців, надихаючи їх на нові спортивні подвиги та перемоги!

З повагою та вірою у силу
українського спорту

Президент НОК України,
Олімпійський чемпіон Сергій БУБКА»









Джерело інформації:


















Коментарі