Перейти до основного вмісту


МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СПОРТИВНОГО ЖУРНАЛІСТА 


Міжнародний день спортивного журналіста відзначається з 1995 року за ініціативою Міжнародної асоціації спортивної преси. Організація була утворена 2 липня 1924 року в Парижі й об'єднує близько півтори сотні національних спілок журналістів.

Кількість осіб, що спостерігають за спортивними змаганнями по телебаченню і радіо, також з кожним роком зростає. А це ще один доказ високого рівня популярності спортивної галузі. Але трансляція спортивних змагань та ігор була б досить не цікавою, якби ми не чули коментарів спортивних журналістів. Вони з професійної сторони оцінюють гру спортсменів, пишуть огляди різних змагань і допомагають глядачам звернути увагу на нюанси, які з першого погляду здаються непомітними. Внесок спортивних журналістів є безмежним, тому саме для них і створене свято — Міжнародний день спортивного журналіста.

Бути кваліфікованим спортивним журналістом – це особливе покликання, яке вимагає професійного відношення, глибоких знань до унікального світу спорту, універсальних олімпійських цінностей та безмежної відданості. Завдяки вашій діяльності спорт об'єднує людей, країни та континенти, несе добро, злагоду і взаєморозуміння, емоційні підйоми.

Ми високо цінуємо вашу роботу і бажаємо вам натхнення, творчих успіхів, цікавих проєктів і матеріалів, а також побільше перемог улюблених спортсменів і команд!

Ми завжди вдячні за вашу плідну працю!












Джерело інформації:
Краю мій Яворовий





















Коментарі