Перейти до основного вмісту

 

КЕРІВНИЦТВО ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ А3719 


У п’ятницю, 23 липня, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк та заступник міського голови Яворова Віталій Денега привітали військовослужбовців особового складу військової частини А3719 з річницею створення частини та за сумлінне й якісне виконання службових обов’язків, ініціативність, високий професіоналізм, а також з нагоди 4-ї річниці від формування військової частини нагородили грамотою та подарунком Яворівської районної державної адміністрації та районної ради.

«Дякую, що в такий складний час ви знайшли можливість допомагати державі, ваша праця неоцінена. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, сил та енергії при виконанні службового обов’язку. Слава Україні» - говорить Ярослав Коминський.

«Своєю щоденною, наполегливою працею Ви довели вірність та відданість справі служінню українському народу. Висловлюю щиру вдячність усім військовослужбовцям за наполегливу працю та старанність у роботі. Бажаю Вам добра, злагоди й оптимізму, здоров’я та благополуччя, вагомих звершень на шляху зміцнення обороноздатності держави», - наголосив Микола Романюк.

Від імені Яворівського міського голови Ігоря Грабовського Віталій Денега побажав захисникам міцного здоров’я, добробуту їхнім сім’ям та родинам, витримки та стійкості духу у благородній справі - вірного служіння рідному народові.

Яворівська громада приєднується до вітань! Хай Господь Бог щомиті оберігає Вас, наші захисники, і посилає Вам здоров’я! 

Мирного усім нам неба! 

Слава Україні!








































Джерела інформації:


















Коментарі