Перейти до основного вмісту

 

КЕРІВНИКИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРАТОРІВ ТА АРХІТЕКТОРА З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський та голова Яворівської районної ради Микола Романюк привітали начальника відділу державної реєстрації райдержадміністрації Богдану Теслю, державного реєстратора райдержадміністрації Ірину Мазяр та начальника відділу містобудування та архітектури - головного архітектора району Любомира Новосільця з професійними святами, адже сьогодні день архітектури України та день державного реєстратора.

"Бажаємо Вам привітних заявників та відсутності оскаржень Ваших рішень! Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!", - говорить Ярослав Коминський.

Також голова райдержадміністрації Ярослав Коминський нагородив подякою директора Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Львова Тараса Греня державного реєстратора райдержадміністрації Богдану Теслю за плідну співпрацю, комунікацію, високий професіоналізм, активну участь у заходах в рамках підвищення кваліфікації державних реєстраторів та з нагоди Дня державної служби.

Слід зауважити, це єдина подяка на Львівську область для державних реєстраторів.

























Коментарі