Перейти до основного вмісту


АНДРІЙ ГОДИК З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ЯВОРІВЩИНУ


Сьогодні, 20 липня, перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик, за участі директора департаменту економічної політики ЛОДА Степана Куйбіди, голови Яворівської райдержадміністрації Ярослава Коминського, першого заступника голови райдержадміністрації Зоряни Мірило, заступника голови РДА Володимира Дзюньки, заступника міського голови Яворівської міської ради Катерини Михасяк та міського голови м. Новояворівська Володимира Мацелюха перебував із робочим візитом на Яворівщині. В межах візиту він ознайомився з об'єктами у межах "Великого будівництва": капітальний ремонт трибун для глядачів на стадіоні ім. Євгена Смука та реконструкція з надбудовою Прилбичівської ЗОШ ст. ім. Митрополита А. Шептицького.

Відтак, під час зустрічі обговорили актуальні питання щодо ремонтних робіт, оглянули процес та якість виконання будівельних робіт.

Будівництво та реконструкція об’єктів заснована на принципах енергоефективності та високої якості, інклюзивності та націленості на кожного українця як клієнта.

«Діти повинні навчатись в належних, комфортних умовах. А будівництво школи дозволить учням отримати доступ до якісної та сучасної освіти. Відтак, завершення будівництва нової школи в с. Прилбичі в найкоротші терміни – вкрай важливо», - зазначив Андрій Годик.

Також в межах робочої поїздки присутні оглянули капітальний ремонт ЦНАПу в Новояворівській ТГ, де ознайомились з процесом робіт та питаннями, які виникають і потребують негайного вирішення.

Слід зауважити, проєкт «Велике будівництво» – це велика амбітна програма Президента, масштабна розбудова якісної інфраструктури України. Це дороги та школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Нагадаємо, що Яворівська міська рада цьогоріч реалізовує проєкт "Капітальний ремонт трибун для глядачів на стадіоні ім. Є Смука по вул. Львівській, 32 у м. Яворів Львівської області", що фінансується з державного бюджету (за кошти державного фонду регіонального розвитку та соцеконому) та бюджету Яворівської ТГ. 

Проєктом передбачено облаштування трибун для глядачів, встановлення підпірної стінки, будівництво бігових доріжок, освітлення та благоустрій території.
























Джерела інформації:




















Коментарі