Перейти до основного вмісту

 

«3 МЛН 600 ТИС. ГРН ГРОМАДАМ ЯВОРІВЩИНИ ВІД АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ», - РОСТИСЛАВ ТІСТИК


«3 млн 600 тис. грн громадам Яворівщини від Асоціація міст України!
 
56 років тому, з невеличкого робітничого поселення «Янтарне», постало сучасне місто Новояворівськ, що активно розвивається та змінюється на краще! Вітаю мешканців з Днем міста! Щиро вболіваю за вас та ваші успіхи, а 28-ий Міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні Молода Галичина/Moloda Halychyna - один з прикладів досягнень! Ще раз вітаю всіх причетних до проведення такого масштабного дійства - нехай ваша творчість та пісні торкнуться сердець!

У день народження Новояворівська у мене особлива місія від Асоціації міст України - вручення сертифікату Новояворівській громаді на 1 млн 200 тис. грн на обладнання 15 кабінетів сучасними електронними освітніми ресурсами!

Ще 2 сертифікати по 1 млн 200 тис. грн в рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» отримали Мостиська та Івано-Франківська громади, які нещодавно також святкували свої Дні міст. 

Щиро вболіваємо за розвиток громад Яворівщини! Продовжуємо творити #СильніГромади разом!», - повідомляє народний депутат України Ростислав Тістик на своїй публічній сторінці у Facebook.


















Джерела інформації:


















Коментарі