Перейти до основного вмісту

 

18 ЛИПНЯ ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ СВЯТКУВАННЯ 645-Ї РІЧНИЦІ ДНЯ МІСТА ЯВОРІВ


18 липня на центральній площі міста відбулось урочисте святкування 645 річниці Дня міста Яворова.

Для Яворівчан та гостей району у програмі були: турнір з риболовлі, Кубок мера з міні-футболу, святочні літургії у храмах міста, майстер-класи, виступи оркестрів, фольклорних колективів, студій, парад «Яворівське весілля», фестиваль «Яворівський пиріг», святковий концерт за участі українських зірок: народного артиста України Василя Зінкевича, заслуженого артиста України Андрія Залізка та гурту «СКАЙ».

З вітальним словом до мешканців та гостей міста звернувся народний депутат України Павло Бакунець, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх, голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун, голова Судововишнянської  міської ради Зеновій Фольтович, голова Жовківської міської ради Олег Вольський, духовенство та почесні гості.

«Щиро вітаю мешканців міста Яворів зі святом! Яворів - це своєрідний культурний бренд України. Це особливий акцент у самобутності нашого народу. Наше місто славиться на всю країну своєю культурною спадщиною. Радію, що мешканці Яворова і Яворівщини бережуть наші традиції і продовжують передавати їх з покоління в покоління! Бажаю нашому місту побільше дзвінкого дитячого сміху, мирного неба та неймовірних злетів! Нехай Яворів з кожним роком ставатиме все кращим!» - говорить Ярослав Коминський.

«Яворів може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Висловлюю слова великої вдячності усім яворівчанам за любов та вірність рідному місту!», - Микола Романюк.




























Джерела інформації:
Краю мій Яворовий























Коментарі