Перейти до основного вмісту

 

З МЕТОЮ УПОРЯДКУВАННЯ РУХУ ПРИМІСЬКИХ ТА МІЖМІСЬКИХ АВТОБУСНИХ МАРШРУТІВ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ ЯВОРІВСЬКОГО НАПРЯМКУ...


З метою упорядкування руху приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування Яворівського напрямку, управлінням транспорту та зв’язку облдержадміністрації 24.06.2021 проведено виїзну нараду за участі представників Львівська Залізниця - Lviv Railway та представників Львівська міська рада щодо будівництва автостанції №4 у місті Львові.

Під час проведення наради обговорено декілька можливих варіантів облаштування автостанції №4. Найбільш перспективною для будівництва автостанції є ділянка площею 0,336 га за адресою вул. Шевченка, непарна сторона (навпроти будинків №140-142). Станом на сьогодні зазначена земельна ділянка перебуває у власності АТ «Укрзалізниця».

За результати проведеної наради управлінням транспорту та зв’язку облдержадміністрації в найкоротший термін буде направлено звернення до Міністерства інфраструктури України щодо передачі зазначеної земельної ділянки Львівській міській раді для подальшого будівництва автостанції автобусних маршрутів загального користування Яворівського напрямку.

Зазначаємо, що з вулиці Шевченка, 105 у місті Львові щоденно курсують 69 автобусів, які виконують 190 відправлень.

































Коментарі