Перейти до основного вмісту

 

«ЯВОРІВЩИНА ОТРИМАЛА П’ЯТЬ СУЧАСНИХ АВТОМОБІЛІВ «ШВИДКОЇ», - ЯРОСЛАВ КОМИНСЬКИЙ


«Яворівщина отримала п’ять сучасних автомобілів «швидкої».

Сьогодні передав 5 нових автомобілів екстреної медичної допомоги марки Citroen Jumper для медичних установ м. Новояворівська, м. Яворова, смт Немирів, смт Краковець та м. Судова Вишня. 

Це дуже серйозна допомога нашим медикам у порятунку людських життів, адже у цій боротьбі важлива кожна хвилина. Ми усі разом докладаємо максимум зусиль для поліпшення стану забезпечення медичним обладнанням і автомобілями наших лікувальних закладів. 

Здоров’я людей – це найбільша наша цінність. Сьогоднішня подія є дуже вагомою, адже автомобілі екстреної допомоги – це передусім вчасне реагування та довіз пацієнта до спеціалістів, а отже – шанс на життя.

Хочу зауважити, що завдяки підтримці та співпраці Міністерства охорони здоров’я України, Львівської ОДА, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області вдалось збільшити кількість нових "швидких". Усі закуплені автомобілі укомплектовані згідно з сучасними вимогами та відповідають європейським стандартам. Це 23 автомобілі класу «С» (реанімобілі) та 34 – класу «B» на базі «Citroen Jumper» та «Renault Master», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський. 






















Джерело інформації:


















Коментарі