Перейти до основного вмісту

 

ЯВОРІВ: МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ 


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. У вівторок, 1 червня, на площі Ринок міста Яворова розпочався святковий концерт до Дня захисту дітей.

У програмі заходу були атракціони, акція «Відчуй себе пожежником», кінологи, банси, конкурси та малювання на обличчі.

З  вітальними словами та щирими побажаннями до дітей звернувся заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, голова районної ради Микола Романюк та секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська.

«Бажаємо вам, діти, бути здоровими, добрими, завжди такими щирими та безпосередніми, як сьогодні!» - говорить Володимир Дзюнька.

«Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо. Об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля»- наголосив Микола Романюк.

Пам’ятаймо, міжнародний День захисту прав дітей це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.












Джерела інформації:














Коментарі