Перейти до основного вмісту

 

ВЕЛОПРОБІГ У РАМКАХ ПРОЄКТУ «БЕЗПЕЧНА ДОРОГА – БЕЗПЕЧНА ГРОМАДА» ТА «ШКОЛА БЕЗПЕКИ»


Громадська організація «Гостинець» спільно із молоддю та вчителями Старицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. Юрія Костіва провели велопробіг у супроводі представників поліції в рамках Проєкту «Безпечна дорога – безпечна громада» та «Школа безпеки».

Саме в перші дні літа проведено велопробіг для актуалізації уваги молоді та батьків до безпеки руху на дорогах. В дружній бесіді представниками поліції проведено навчання із правил дорожнього руху для учасників дорожнього руху, зокрема велосипедистів. 

Мета заходу – привернути увагу до безпечного руху на дорогах, підвищення спільної відповідальності за безпеку та якість життя у Новояворівській громаді, через адвокасі велоруху в громаді та здорового способу життя, підняттю питань розвитку велоінфраструктури в громаді, підвищення рівня безпеки дітей та молоді на проїжджій частині, як учасників дорожнього руху, створення безпечних та комфортних велопарковок на території громади, зокрема шкільних.

Велопробіг був проведений, як елемент навчальнохї прорами, у рамках проекту «Рух молодіжних банків України: просування культури філантропії та залучення молоді до громадянського суспільства» відбувається за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки підтримці наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.































Джерело інформації:
















Коментарі