Перейти до основного вмісту

 

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ


«Наші діти - наша гордість! Сьогодні побувала на чудовому святі обдарованості нашої учнівської молоді. Вдячна за організацію заходу Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради.
 
Свято обдарованості - це підсумок роботи школярів та педагогів упродовж навчального року, зокрема, відзначення тих, які гідно представляли Івано-Франківську громаду на всіх етапах всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів. 

Спільно з керівницею відділу Наталією Лялюк нагородили учнів грошовими преміями, а їх вчителів - грамотами. 

Начитані, ерудовані, наполегливі, вони не тільки гарно вчаться, а й беруть активну участь у житті рідної школи. Приємно сьогодні бути серед вас, бо отримані здобутки – це результат вашої щоденної нелегкої праці. Я дякую також і педагогам за постійну підтримку та невтомне навчання своїх вихованців. Окрема подяка й батькам, які сприяють всесторонньому розвитку своїх діток.

Мені приємно, що у нашій громаді так багато молоді, яка прагне розвиватися. Пишаюся кожною дитиною. Знаю, ви дуже старалися. Тож щиро бажаю усім діткам у житті тільки перемог, віри в себе, наполегливості, успіху і підкорення ще не однієї вершини.

Ви – великі молодці. Ви – справжня гордість нашої громади. Переконана, що саме з вами ми розбудємо успішну Україну. Я ж у свою чергу завжди буду допомагати у всіх ваших починаннях», - голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун.



«Сьогодні в Івано-Франківській територіальній громаді відбулося свято обдарованої молоді.
 
Учасників заходу привітала голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун, яка зазначила: «Наші діти - наша гордість! Свято обдарованості - це підсумок роботи школярів та педагогів упродовж навчального року, зокрема, відзначення тих, які гідно представляли Івано-Франківську громаду на всіх етапах всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів. 

Мені приємно, що у нашій громаді так багато молоді, яка прагне розвиватися. Пишаюся кожною дитиною. Знаю, ви дуже старалися. Тож щиро бажаю усім діткам у житті тільки перемог, віри в себе, наполегливості, успіху і підкорення ще не однієї вершини.

Ви – великі молодці. Ви – справжня гордість нашої громади.»

Талановиті учні-переможці обласних та всеукраїнських конкурсів,олімпіад,спортивних змагань, фестивалів отримали грошові винагороди відповідно до затвердженої Програми підтримки обдарованої молоді ,на яку виділено було на черговій сесії 10 000 тис. грн. Педагогам- наставникам вручили подяки за підготовку переможців,квіти та календарі.

У подарунок усіх учасників запросили на екскурсію у Львівський палац мистецтв.

Дякуємо власнику ресторанного комплексу «Банкетний Зал Мускат» за надану локацію для проведення даного заходу», - начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк.












Джерела інформації:

























Коментарі