Перейти до основного вмісту


В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ


Екскурсія, інтерактивні ігри та розваги, спільна висадка дуба, пригощання кулешем, солодощами та святковим тортом. Так у нашій громаді відзначили День захисту дітей, який щорічно відбувається 1 червня. 

З нагоди свята працівники Центру надання соціальних послуг та Служби з питань дитини Івано-Франківської селищної ради підготували цікаву програму для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей та будинків сімейного типу. Спершу була екскурсія у ведмежому притулку «Домажир», потім - спільний обід та приготування кулеша, а ще різноманітні конкурси, інтерактиви, подарунки, солодощі та багато цікавого.

Насправді ніщо так не об‘єднує як спільна справа. Власним прикладом маємо показувати дітям, що берегти природу та дбайливо до неї ставитися - обов’язок кожного. Саме сьогодні випала нагода висадити два дуби на території притулку. До хорошої справи разом з дітками долучилася селищна голова Ірина Перун, керівник відділу соціального захисту та охорони здоров'я Іван Карпа та директор притулку Ігор Николин.
Опісля, для діток аніматори провели розважальні ігри та конкурси. Завдяки продуманій роботі організаторів свято вдалося веселим та цікавим, усі зарядилися позитивною енергією.

Ще більше емоцій та гарного настрою діти отримали від спільного приготування кулеша. 

«Важливо, щоб наші діти були щасливі, щоб посмішки ніколи не сходили з маленьких облич. Ми повинні робити все, що від нас залежить, аби наші діти відчували себе захищеними та потрібними», - наголосила селищна голова та подякувала працівникам за чудову організацію заходів. А всім батькам та присутнім побажала миру, злагоди і розуміння зі своїми дітьми. 

Висловлюємо також подяку усім підприємцям, які долучилися до організації свята. Зокрема, керівництву ведмежого притулку «Домажир» за гостинність, депутату Роману Спільнику та його дружині за приготування кулеша та святкового обіду, керівнику громадської спілки «Бойове Братерство України» Волошину Володимиру за солодощі та святковий торт, підприємцям Роману Кульчицькому, Ярославу Залізняку, ФГ УЛАР», організації українських скаутів та усім причетним. Завдяки вашій допомозі діти відчули свою потрібність, отримали незабутні спогади та мали прекрасну можливість весело провести час і пізнати рідний край. 

А неймовірно смачний торт доповнив особливу атмосферу завершення свята. Усі дітки отримали солодощі та подарунки.



Коментарі