Перейти до основного вмісту


У КРАКІВЦІ ПЕРЕВІРИЛИ СТАН БУДІВНИЦТВА АМБУЛАТОРІЇ


У п’ятницю з робочим візитом Краківець відвідала тимчасова контрольна комісія Львівської обласної ради щодо перевірки стану будівництва селищної амбулаторії. 

Депутати обласної ради, спільно з секретарем Яворівської міської ради Ольгою Созанською, старостою Краківця Ольгою Мамчур та т.в.о. головного лікаря КНП ЯМР ЛО "ЯЦРЛ" Богданом Писиком оглянули стан і проаналізували реалізацію будівництва амбулаторії у смт Краківець. Також обговорили проблемні питання щодо його завершення. 

Члени комісії зазначили, що за підсумками обстеження депутати підготують і нададуть на розгляд Львівської обласної ради звіт про перспективи цільового використання амбулаторії у громаді.

Зауважимо, що відкриття амбулаторії у Краківці є вкрай важливим для Яворівської громади, адже населення Краковецького старостинського округу становить понад 6 тисяч осіб, які в подальшому користуватимуться послугами амбулаторії. Окрім цього, на території обслуговування медзакладу знаходиться ПП «Краківець-Корчова». 

Нагадаємо, амбулаторії сімейної медицини споруджуються в різних громадах області за рахунок субвенції з державного бюджету та співфінансування з місцевих бюджетів.











Джерело інформації:



















Коментарі