Перейти до основного вмісту

 

«ЦЕНТР ДОПОМОГИ СІМ’ЯМ УЧАСНИКІВ АТО ВІДТЕПЕР ПРАЦЮВАТИМЕ У ЯВОРОВІ», - ЯРОСЛАВ КОМИНСЬКИЙ


«Центр допомоги сім’ям учасників АТО відтепер працюватиме у Яворові! 

Маю гарну новину! Сьогодні зустріли друзів-волонтерів, які привезли до нашого міста перший гуманітарний вантаж. Йдеться про дуже необхідні речі: інвалідні візки, рулятори (ходунки), милиці, одяг, взуття, дитячі речі, іграшки та постільна білизна. 

Радію, що у Яворові нарешті повноцінно запрацює волонтерський Центр. 

Наша команда Яворівської РДА доклала максимум зусиль для того, аби це сталося якнайшвидше. Щиро дякую Неля Васюта за те, що відгукнулася на мою пропозицію. 

Дякую за те, що і на сьомому році війни з таким запалом вона продовжує допомагати родинам наших Героїв.

Відтепер у Яворові сім’ї учасників бойових дій та сім’ї загиблих матимуть можливість отримати якісну волонтерську допомогу. Для цього ми зробили усе можливе і знайшли для волонтерів відповідне та зручне приміщення, а також склад для зберігання речей.

Інформація про графік роботи Центру буде оприлюднена окремо. Ми поінформуємо ветеранські спільноти та організації нашого району, аби кожен хто потребує допомоги мав можливість її отримати.

Ми сильні поки ми разом! Тому тримаємося разом і допомагаємо один одному. Разом сила!», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook голова Яворівської РДА Ярослав Коминський. 


















Джерело інформації:



















Коментарі