Перейти до основного вмісту

 

«СТОРІТЕЛІНГ: ЯК СТВОРИТИ ІСТОРІЮ УСПІХУ БІБЛІОТЕКИ, ЯКА ЗАХОПЛЮЄ»


За повідомленням 

"Історії правлять світом людей... Усе на світі можна пояснити історіями. Хай би про що ви писали, інформація стає яскравішою та цікавішою, якщо загорнути її в цей формат".

Марк Лівін, автор книги "Сторітелінг для очей, вух і серця".

Сучасна бібліотека не існує без реклами про себе. Тому сьогодні у бібліотеці-філії с.Старий Яр КЗ "Публічна бібліотека Яворівської міської ради" бібліотекарі ділилися здобутками своїх бібліотек на тренінгу "Сторітелінг: як створити історію успіху бібліотеки, яка захоплює". Буктрейлери краєзнавчих видань презентували бібліотекарі смт Немирів та сіл: Коханівка, Нагачів, Наконечне І, Бунів і Старий Яр.

Більшість сучасних бібліотек прагнуть бути центрами культурного життя та розвивати культурний простір громади. Про це ми спробували розповісти під час вільного мікрофону. Своїм баченням розвитку бібліотек поділився начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради Богдан Раделицький. І хоча тренінг добіг до кінця, а ми активно продовжуємо співпрацю з Оленою Шматько - завідувачем науково-методичного відділу КЗ Львівської обласної ради "Львівська обласна універсальна наукова бібліотека" проводимо мозговий штурм, для майбутніх презентацій на вебінар краєзнавчо-пошукової роботи Яворівщини.








Джерело інформації:



















Коментарі