Перейти до основного вмісту

 

СЬОГОДНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ПРАЦІВНИКИ ЗМІ


Шановні журналісти, щиро вітаю Вас із Вашим професійним святом – Днем журналіста!

Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вирій подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини, оперативно знайомити з ними населення, створювати об'єктивну картину нашого сьогодення. 

Журналістика – це не просто професія, а насамперед - стан душі, поклик, творчі пориви якої виносять Вам своєрідний вирок вічного пошуку та неспокою. Висока професійність, глибока аналітичність, об’єктивність та оперативність висвітлення проблем і подій – це те, що завжди притаманне журналістам нашого краю.

Усім, для кого журналістика – це професія, покликання життя чи громадська позиція – бажаю гострого пера, міцних крил, повної реалізації у своїй галузі, затребуваних матеріалів та щирої уваги небайдужого оточення, а також міцного здоров'я, сімейного благополуччя, сміливих проєктів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики! За будь-яких обставин залишайтеся чесними, відповідальними й високопрофесійними. Хай високий патріотизм, моральний та професійний обов’язок говорити правду будуть Вашим постійним дороговказом. Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло й завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками.

Нехай не зраджує Вас удача й творче натхнення!

З повагою
адміністратор (власник)
«Краю мій Яворовий» Marichka






























Коментарі