Перейти до основного вмісту

 

СЕМІНАР-НАРАДА З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ


Сьогодні, 9 червня, у с. Рулево проведено семінар – нараду керівного складу органів управління та сил цивільного захисту Яворівського району (Яворівської, Новояворівської та Івано-Франківської територіальних громад). 

Під час семінару обговорили питання статистики надзвичайних ситуацій, пожеж та некваліфікованих подій на території даних територіальних громад, організацію роботи питань здійснення заходів цивільного захисту і завдань органів місцевого самоврядування територіальних громад, взаємодія служб ЦЗ та ТГ, оповіщення та евакуація населення. 

Начальник 23 ДПРЧ ГУ ДСНС України Львівської області Олег Демчук інформував про перевірки протипожежного водопостачання населених пунктів та об’єктів територіальних громад в весняно-літній період 2021 рік.

Також було проведено практичне відпрацювання умовної пожежі на території готельно-відпочинкового комплексу «Приозерний край».

Участь у семінар-нараді прийняв участь голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, які відзначили високий професіоналізм пожежно-рятувального підрозділу та подякували всім присутнім за участь нараді.


















Джерело інформації:























Коментарі