Перейти до основного вмісту

 

ПРИВІТАННЯ З 410-РІЧЧЯМ СЕЛИЩА ІВАНО-ФРАНКОВЕ


Шановні жителі Янова! Щиро вітаємо Вас з Днем селища!

День Янова – це особливе свято, яке сьогодні єднає всіх жителів селища, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди, щоденна праця яких заслуговує на глибоку повагу. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ селища, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи селища – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне селище та підтримувати славетні традиції. Нам є чим пишатись!

Від щирого серця й від усієї душі бажаю Янову, а отже кожному з Вас розквіту і процвітання, національного духу і гідності, благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом. Здоров’я, щастя, добра, достатку, миру Вам. Щоб кожному з вас посміхалася доля, Господь дарував наснагу і сили, щоб ви проживали у дружньому колі і працею славили ваші родини. А молоді, наснаги, гарної перспективи, світлої долі. Вірте в свої сили! Творіть!

Божого Вам всім благословення! Зі святом Вас!

З повагою,
голова Івано-Франківської селищної ради 
Ірина Перун


У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного селища. Він об’єднує всіх, кому дорогий Янів, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

У житті Янова є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, народних умільців, вчених, митців, письменників.

Усі досягнення, якими багате селище й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі мешканці Янова!

Дякуємо всім вам за небайдужість до долі рідного селища, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Ми віримо у вашу активну громадянську позицію і впевнені, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого селища і всієї України.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває неоголошена війна на сході країни й боротьба з пандемією коронавірусу, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

З Днем народження, наш Янове!

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради
Наталія Лялюк










Джерела інформації:










Коментарі

  1. Від усієї душі вітаю всіх мешканців смт Івано-Франкове зі святом! Добра Вам усім, злагоди, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я. Нехай зростає та процвітає Ваша громада, нехай у Вас буде яскраве та щасливе майбутнє!

    З повагою,
    адміністратор «Краю мій Яворовий»

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар